Шасі автомобільного типу з колісною формулою 8х4

28 Вересня 2020

     З моменту перемоги на тендері з поставки 6 (шести) одиниць паливозаправників для Центральної бази забезпечення паливо-мастильними матеріалами Національної гвардії України за нашим замовленням розпочалася робота на ВАТ «МАЗ» – керуюча компанія холдингу «БЕЛАВТОМАЗ» з виготовлення шасі з колісною формулою 8х4 та на ДП «45 експериментальний механічний завод» з розробки конструкторської  документації для автопаливозаправника об’ємом у 27 м3.

     І ось сьогодні на склад ТОВ «УкрЄвроМАЗ» заїхало шасі, яке після проведення сервісного обслуговування рушить далі у м. Вінниця для монтажу цистерни об’ємом 27 м3. Слід зазначити що це вже друге шасі з колісною формулою 8х4 поставлене ТОВ «УкрЄвроМАЗ» – перше було придбано ТОВ «Завод Кобзаренка» для монтажу дизельної дробарки моделі 11DS виробництва MUS-MAX (Австрія) з краном маніпулятором моделі L98 з власною кабіною виробництва Icar Bazzoli Enzo Srl (Італія) для переробки деревини діаметром до 800 мм у тріску.

    Ми обов’язково поінформуємо наших читачів про результати співпраці білоруських та українських машинобудівників при реалізації вказаних проектів з виготовлення транспортних засобів. Більше того, ми вже готові прийняти Ваше замовлення з поставкою в 2021р. як паливозаправника АПЗ-27 так і дробарки з краном маніпулятором на шасі МАЗ з колісною формулою 8х4.