Техніка МАЗ з краново-маніпуляторними установками PALFINGER

30 Вересня 2020

            Вже багато років ми співпрацюємо з ТОВ «СПЕЦТЕХСЕРВІС» (м. Сколе, Львівська обл.) – ексклюзивним дистриб’ютором в Україні австрійського концерну Palfinger Europe GmbH з продажу, монтажу, гарантійного та сервісного обслуговування краново-маніпуляторних установок.

            За своїми технічними характеристиками КМУ Palfinger суттєво вирізняються поміж інших виробників наступним: мала власна вага, надійність, швидкість та надзвичайно довгий час роботи. Не випадково Група Компаній АВТОСТРАДА зробила свій вибір на користь краново-маніпуляторних установок Palfinger. В цьому році підприємства цієї групи придбали 4 (чотири) бортових автомобіля МАЗ з колісною формулою 6х4 з кранами моделей PK 22.501 SLD 3 та PK 23500.

            Окремо слід зазначити широкий спектр навісного обладнання до КМУ Palfinger, за допомогою якого суттєво збільшується функціональність техніки. Сьогодні ми пропонуємо: ротатори, грейфера для сипучих, металобрухту та лісоматеріалів,  гідробури, захвати для бетонних блоків та бордюрів, захвати для піддонів. Фактично транспортний засіб обладнаний КМУ поєднав в собі функції наступної техніки: бортовий автомобіль, автокран, евакуатор, автовишка, навантажувач.

            Тому так потрібна фахова консультація при узгоджені технічного завдання, яку, в залежності від питання, можна отримати у спеціалістів УкрЄвроМАЗ і СПЕЦТЕХСЕРВІС стосовно автомобіля або установці відповідно. Звертайтеся, будемо раді допомогти!