Завод Кобзаренка обрав МАЗ!

31 Серпня 2020

     Вже багато років ми співпрацюємо з підприємствами України, що забудовують транспортні засоби обладнанням як власного виробництва так і придбаного у іноземних виробників. Нашими клієнтами за ці роки стали: Державне підприємство «45 експериментальний механічний завод» м. Вінниця, ТОВ «ЕВЕРЛАСТ», м. Одеса, ТОВ «Виробнича компанія «ВІВА», м. Кременчук, ПрАТ «НАФТОАВТОМАТИКА», м. Полтава, ТОВ «ІнтерКаргоТрак» м. Черкаси, ТОВ «Проектно-виробнича компанія конструкторське бюро пожежних та спеціальних машин» м. Прилуки, ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» м. Кременчук.

     Сьогодні ми починаємо писати нову сторінку в історії компанії. ТОВ «Завод Кобзаренка» – один із лідерів українського сільгоспмашинобудування, визнане не тільки в Україні (географія поставок власної продукції в 30 країн світу тому підтвердження), зробило замовлення автомобільного шасі МАЗ з колісною формулою 8х4. На вказане шасі буде змонтовано дизельна дробарка моделі 11DS виробництва MUS-MAX (Австрія) з краном маніпулятором моделі L98 з власною кабіною виробництва Icar Bazzoli Enzo Srl (Італія). Така спецтехніка легко впорається з деревиною діаметром до 800 мм, перетворюючи її на тріску з продуктивністю 240 м3 на годину.

     Ми сподіваємося що задумане директором ТОВ «Завод Кобзаренка» – Кобзаренко Анатолієм Дмитровичем, людини з невичерпною енергією до новаторства, буде затребуване на українському ринку і не тільки!