Допомагаємо дітям, підтримуємо спорт!

28 Липня 2020

Ми щиро дякуємо всім хто купує в ТОВ «УкрЄвроМАЗ». Завдяки Вам, ми можемо підтримувати дітей, які ще не мають своєї сім’ї та перебувають у великій дружній родині Благодійної організації «Міжнародна Благодійна Фундація «Отчий Дім» (вул. Центральна, 118, с. Святопетрівське, Києво-Святошинський р-он., Київська обл.), а також сприяти успіхам заводської спортивної команди МАЗ-СПОРТавто у змаганнях вантажівок.

Зовсім поруч з нами у Святопетрівському знаходиться Благодійна організація «Міжнародна Благодійна Фундація «Отчий Дім», яка багато років допомагає дітям, що потрапили у складні життєві обставини, повірити що з Божою допомогою світ може бути прекрасним, наповненим любов’ю та щастям. За нашу допомогу (за три останні роки перераховано 216 000,0 грн.) нам подякували і благословили на подальші добрі справи.

Також ми пишаємося статусом Партнера заводської спортивної команди МАЗ-СПОРТавто, яка за 10 років прийняла участь у 36 змаганнях. Найкращі результати здобуті в 2018р. екіпажем під керівництвом С. Вязовича: 2-ге місце на Дакар-2018, 1-е місце на ралі-рейді «Turkmen Desert Race». Побажання успіхів в отриманому в цьому році листі-подяці від спортивної команди МАЗ-СПОРТавто є найкращою мотивацією підтримувати команду і надалі.

Тож купуйте в ТОВ «УкрЄвроМАЗ»! Це і вигідно і допомога дітям та спорту!