5 переваг купити АМКОДОР в УкрЄвроМАЗ!

9 Листопада 2020

             10 квітня 2018р. було укладено дилерський договір № А-59-17/11-18 між ВАТ «АМКОДОР»-керуюча компанія холдингу» – «Постачальник», ТОВ «АМКОДОР-УКРОСПЕЦМАШ» – «Дистриб’ютор», ТОВ «УкрЄвроМАЗ» – «Дилер». Відповідно до умов договору ми отримали право на реалізацію та проведення сервісного супроводу продукції що випускаються підприємствами холдингу.

            За час роботи з продуктом АМКОДОР нашими клієнтами стали: ТОВ «Кіровоградський завод будівельних матеріалів № 1», Державне підприємство «Ізюмський приладобудівний завод», ПАТ «Центренерго»/Трипільська ТЕС ПАТ «Центренерго», Комунальне підприємство «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Житомирської міської ради, Міністерство оборони України та інші.

    Купуючи у нас продукцію АМКОДОР ви гарантовано отримуєте:

1.Поставку від офіційного дилера (Свідоцтво дилера, реєстраційний № А-59-17/11-18).

2.Безпечну реєстрацію придбаного в Держпродспоживслужбі: ТОВ «УкрЄвроМАЗ» перебуває на обліку суб’єктів господарювання, які здійснюють торгівлю тракторами, самохідними шасі, самохідними сільськогосподарськими, дорожньо-будівельними і меліоративними машинами, сільськогосподарською технікою, іншими механізмами та їх складовими частинами, що мають ідентифікаційні номери (Реєстраційне повідомлення).

3.Привабливі фінансові інструменти від наших фінансових партнерів, оскільки існує програма часткової компенсації % за кредитом та лізингом (у розмірі 2/3 облікової ставки Національного банку України, але не більше 8%) від Уряду Республіки Білорусь.

4.Всебічну підтримку з питань навчання, експлуатації та сервісного обслуговування.

5.Гарантію виробника за умови своєчасного проведення технічного обслуговування.