Державна реєстрація транспортних засобів без сюрпризів

29 Жовтня 2020

            Починаючи з 12 жовтня 2011р. ТОВ «УкрЄвроМАЗ» перебуває на обліку в Головному сервісному центрі МВС (реєстраційний номер 6407), що дає нам право на законних підставах здійснювати свою діяльність з продажу транспорту. Порядок здійснення оптової та роздрібної торгівлі транспортними засобами та їх складовими частинами, що мають ідентифікаційні номери затверджено Постановою Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2009р. № 1200.

            07 жовтня 2020р. складено Акт огляду суб’єкта господарювання ТОВ «УкрЄвроМАЗ» стосовно забезпечення умов провадження торгівлі транспортними засобами у зв’язку зі зміною місця діяльності. Згідно п.8 вказаного Акту: «Недоліків, що перешкоджали б погодженню проведення зміни місця діяльності ТОВ «УкрЄвроМАЗ» під час перевірки не виявлено». Таким чином ми підтвердили повну відповідність вимогам до компаній що здійснюють оптову та роздрібну торгівлю транспортними засобами та їх складовими частинами, що мають ідентифікаційні номери.

            Тож купуючи транспортні засоби у нас, ви гарантовано не будете мати клопоту з ними під час державної реєстрації в територіальних сервісних центрах РСЦ ГСЦ МВС.