Розходяться, як гарячі пиріжки

20 Вересня 2021

Цього року безумовним лідером продажів ТОВ «УкрЄвроМАЗ» з кількістю в 15 одиниць став автокран моделі КС-55727-С-12. З моменту старту продажів автокрану цієї моделі в Україні у 2016р., компанія реалізувала 38 одиниць.

Власниками техніки стали підприємства що: будують дороги (ГК АВТОСТРАДА), житло (Будівельна група ФУНДАМЕНТ), забезпечують енергопостачання (ДТЕК Донецькі Електромережі), перероблюють олійні культури (ПрАТ Пологівський олійноекстракційний завод), забезпечують судноплавство (Державна установа ДЕРЖГІДРОГРАФІЯ), надають житлово-комунальні послуги (ПТМ Ковельтепло), виробляють сільськогосподарську техніку (ТОВ Завод КОБЗАРЕНКА), працюють в сфері промислового будівництва (ПрАТ ВП ТЕХМАШ) та багато інших.

Наші клієнти, купуючи в ТОВ «УкрЄвроМАЗ» автокрани виробництва Могильовтрансмаш,  гарантовано отримують: кваліфіковану консультацію з технічних характеристик від фахівця що пройшов навчання, демонстрацію працездатності всіх вузлів та агрегатів під час отримання, доставку по Україні за необхідності (окрім АР Крим, ОРДЛО) та повний супровід під час експлуатації з будь-яких питань.