ПТН ПНХ 2

28 Липня 2020

     Кожного разу коли ми робимо поставку техніки для силових структур, розуміємо всю відповідальність яка на нас покладена. Поставка має відбутися у стислі терміни, а техніка має бути сучасною та надійною. Дійсно, з кожною переданою одиницею техніки зміцнюється обороноздатність Держави.

     Цього року ми вже виконали замовлення ДП «45 експериментальний механічний завод» з поставки 5-ти одиниць повнопривідних шасі з колісною формулою 6х6 для виготовлення паливозаправників. Тепер, за виграним тендером що проводить Центральна база забезпечення паливо-мастильними матеріалами Національної гвардії України, до кінця року маємо поставити 6-ть одиниць паливозаправників знову таки виготовлення ДП «45 експериментальний механічний завод».

     Окремо слід зазначити паливозаправник об’ємом у 27 м3. Це буде найбільший паливозаправник в Україні з використанням автомобільного шасі. Свого часу провідні національні виробники цистерн в Україні виготовили паливозаправники на 22 м3 (ТОВ «ЕВЕРЛАСТ», використано шасі FORD, колісна формула 8х4) та 20 м3 (ДП «45 експериментальний механічний завод», використано шасі МАЗ, колісна формула 6х4). Тож до роботи!