м. Калуш обрало автобуси МАЗ

19 Червня 2020

Купувати в ТОВ «УкрЄвроМАЗ» продукцію що виробляє ВАТ «МАЗ»-керуюча компанія холдингу «БЕЛАВТОМАЗ», ВАТ «АМКОДОР» – керуюча компанія холдингу стає ще вигіднішим. Якщо раніше наші клієнти отримували зменшену ставку за відсотками при купівлі у кредит через АБ УКРГАЗБАНК, АТ Укрексімбанк, ПУМБ, то починаючи з цього року АБ УКРГАЗБАНК пропонує зменшену ставку за відсотками при придбанні у фінансовий лізинг також. Нагадаємо, що зменшені ставки формуються за рахунок часткової компенсації від Міністерства фінансів Республіки Білорусь (сьогодні становить 2/3 облікової ставки НБУ, але не більше 8%).

Першими хто скористався новою можливістю від АБ УКРГАЗБАНК стало Комунальне підприємство «Калуський муніципальний ринок» Калуської міської ради Івано-Франківської області. Рішення про придбання 4 автобусів на умовах фінансового лізингу приймалося після всебічного аналізу всіх можливих варіантів. Але спільна пропозиція від АБ УКРГАЗБАНК та ТОВ «УкрЄвроМАЗ» мала вагомі аргументи на свою користь: аванс – 20 %, ставка у гривні – 11,67%, термін лізингу – 60 місяців.

Ми щиро вдячні міському голові м. Калуш – Матвійчуку І.В., депутатському корпусу Калуської міської ради, працівникам Івано-Франківської обласної дирекції ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «УКРГАЗБАНК» за сприяння у реалізації даного проекту.